Overslaan naar inhoud

Eén team, verschillende beroepen

We zijn meer dan een team, we zijn een familie, elk met hun eigen unieke expertise, gedreven door gedeelde waarden. Samen stellen we onze passie en onze vaardigheden in dienst van exclusieve producten, met de ambitie om u een authentieke en verfijnde ervaring te bieden.

Distillatie

Het vastleggen van de emoties die rozen overbrengen is geen gemakkelijke taak.

Met de hulp van ervaren professionals hebben onze twee meesterstokers geduldig de methoden ontwikkeld die de delicate, elegante geur van verse rozen het beste vastleggen.

We blijven ons richten op andere projecten waarmee we nieuwe concepten en innovatieve ideeën kunnen verkennen.

Rozen kweken

Een zorgvuldige selectie van rozenstruiken met de meest delicate geuren en behoeften die het best passen bij ons terroir.

Een cultuur die de natuur respecteert.

De rozen worden met de hand geplukt zodra de dauw is ingetreden.

Verwerking ter plaatse om de meest subtiele aroma's onmiddellijk op te vangen.

 De handtekening van Larosée®

Zwart-geel-roze gin

De essentie van Larosée gin ligt in de uitzonderlijke kwaliteit van de zorgvuldig geteelde rozen. 
Hun delicate geuren worden direct na het plukken op ons landgoed gevangen, 
waardoor hun ongeëvenaarde versheid behouden blijft. 
In overeenstemming met ons engagement verbouwen we ook een verscheidenheid aan botanische producten, waaronder jeneverbes. 
 Zo zetten we de Belgische traditie voort en zorgen we voor een rijke, authentieke samenstelling van onze gin.

 

Gin, gedistilleerde gin of London gin?

De Europese regelgeving deelt gins op basis van hun productiemethoden in drie categorieën in. 
Deze drie categorieën gin kunnen als volgt worden samengevat:

​- Le "gin" est une boisson spiritueuse aromatisée (non distillée). Ce type de boisson est produit en ajoutant des essences ou des arômes à de l'alcool.

​​- Le "gin distillé" doit évidemment être distillé mais il peut être complété par des substances aromatisantes après distillation.

​- Le "London gin" est un gin distillé qui ne permet aucune addition d'arôme après distillation. ​Il ne peut pas être coloré. Et Il obtient donc son arôme unique exclusivement par la présence des végétaux naturels lors de la distillation.

Deze vermeldingen mogen worden aangevuld met het woord “dry” 
indien zij geen toegevoegde zoetstoffen bevatten in een verhouding van meer dan 0,1 gram/liter.

(zie voor meer informatie de reglement van orde van het Europees parlement (UE) 2019/787 van 17 april 2019)

In overeenstemming met deze Europese regelgeving heeft Larosée ervoor gekozen om een London dry gin te creëren, 
een beslissing die is ingegeven door ons streven naar strenge normen voor het respecteren van kwaliteit en authenticiteit.

Reserveer

"Door in rozen te geloven laat je ze bloeien"

Anatole France
Franse schrijver
Nobelprijs voor literatuur 1921

.text-primary { color: #925871 !important; /* }